•  

 


 

Е К И П Е

 

Екипно првенство Швајцарске  СММ -2007

4 лига северозапад 2

Табела после 6 кола-коначна табела

1.Балоиз  9(21.5)

2.Сораб 2   7(20)

3.Гунделдинген   7(19)

4.Рош 3       1(11.5)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Национална лига А

Табела после 7 кола

1.Сораб   10 (33.5)

2.Рајхенштајн  10 (32.5)

3.Цирих   9  (31.5)

4.Мендризио   8 (30)

5.Волисхофен   8 (27.5)

6.Луцерн     8 (26)

7.Винтертур  7 (27.5)

8.Бил    7 (26)

9.Шварц-Вајс Берн      2(21.5)

10.Ријен   1 (24)